Login:
Heslo: ?
(zapomenuté heslo) ?
CK Loudatour
O NÁS PRůVODCI PůJČÍME PARTNEŘI NOVINKY PDF KATALOGY VOLNÁ MÍSTA GALERIE FILMY REPORTÁŽE
CK LOUDATOUR
Smlouva | Certifikát | GDPR osobní údaje | Povinné informace | Jak objednat |

Cykloturistika víkendy

Cykloturistika

Turistika

Trekové trasy

Vyber zájezd jinak ...

Duben 2024
Po-tStLtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
kategorie > Turistika

AZORSKÉ OSTROVY - SAO MIGUEL

Portugalsko

  • nádherná příroda dosud nezkažená turistickým ruchem
  • malá operativní skupina
  • doprovodný mikrobus a osobní auto po celou dobu pobytu
  • nejkrásnější turistické přechody
  • zkušený český horský průvodce
  • příjemný hotel se snídaní


Během našeho zájezdu se zaměříme na překrásný ostrov Sao Miguel a jeho nedotčenou přírodu – sopečné krátery vyplněné kouzelnými jezery, zelené útesy, vystoupíme na nejvyšší horu Pico da Vara (1103 m), navštívíme čajové plantáže, budeme se koupat v termálních bazénech usazených do divoké přírody, budeme míjet spoustu vodopádů a s úžasem obdivovat sílu nezkrotného oceánu. Ochutnáme místní speciality – cozido či chobotnici. Do programu jsme vybrali TOP výlety po ostrově, které jsme osobně prošli a rádi se s vámi o neopakovatelné zážitky z tohoto ostrova podělíme.

Orientační program:
1.den - 04.10. odlet z Prahy ve 12:00 na ostrov Sao Miguel. Přílet Sao Miguel (15:30). Odjezd mikrobusem do Lagoi a ubytování v hotelu Arcanjo na 7 nocí.

2.den - mikrobusem k vyhlídce Vista de Rei, turistika po hraně kráteru kolem jezer Lagoa Verde a Azul přes vrchol Pico da Cruz (845m), úžasné výhledy cca 6 h, návštěva vesničky a kostela Sete Citade na dně kráteru, přejezd do Mosteiros, pozorování západu slunce návštěva místní restaurace a večeře dle vlastní volby.

3.den - mikrobusem k čajovým plantážím Chá Gorreana, procházka čajovými plantážemi, prohlídka továrny na zpracování čaje s ochutnávkou a možností nákupu suvenýrů, dále přejezd do Lomba da Maia o odtud při pobřeží lehkou trasou (možnost koupání na pláži Viola) s krásnými výhledy do Maia, přejezd mikrobusem k Lago do Fogo, výstup na Pico da Barrosa s úžasnou vyhlídkou na jezero.

4.den - mikrobusem do hor, cestou krátká návštěva kaple Panny Marie nad městem Vila Franca, vyhlídka Salto do Cavalo a výstup na nejvyšší horu Pico da Vara 1106 m a následně návrat stejnou cestou k mikrobusu. Cestou návštěva parku Ribeira do Caldeiroes a vyhlídky u Salgy a večeře v moderní restauraci ve vesničce Achadinha, ochutnávka výborných místních specialit dle vlastního výběru .

5.den - mikrobusem do Furnas, prohlídka míst s geotermální aktivitou pod povrchem, kde se vaří místní specialita cozido, dále mikrobusem do města Furnas, prohlídka města, návštěva restaurace s ochutnávkou místních specialit, návštěva zahrad Terra Nostra s koupáním ve velkém termálním jezeře, návštěva pláže v Ribeia Quente.

6. den - Mikrobusem po východním pobřeží s prohlídkou Miradouro da Ponta da Madrug a Miradouro da Ponta da Sossego a východního majáku do města Nordeste, večerní prohlídka Ponte Delgady s návštěvou místní restaurace.

7. den - mikrobusem k západnímu majáku a dále do Ponta da Ferraria, dle aktuálních podmínek možnost koupání v moři v malém zálivu, kam vtéká horký pramen. Dále mikrobusem ke Caldeira Velha, koupání v termálních bazénech s vodopády usazených uprostřed nádherné přírody.

8.den - mikrobusem do Remedios a turistický okruh v okolí, oběd v Lagoi a odjezd na letiště. V 16:15 odlet z Ponte Delgady do Prahy.

Doprava: Letecky Praha – Ponta Delgada a zpět. Po ostrově doprava mikrobusem + osobním autem dle programu.

Ubytování: 7x v hotelu Arcanjo v Lagoa.

Stravování: 7x snídaně formou jednoduššího bufetu v jídelně hotelu Arcanjo.

Cena zahrnuje: Letenky Praha – Ponta Delgada a zpět, veškerou dopravu po ostrově mikrobusem a osobním autem dle programu, 7x ubytování v hotelu Arcanjo v Lagoa na ostrově Sao Miguel ve 2L pokojích, 7x snídani v hotelu Arcanjo, český organizační doprovod a horský průvodce, pojištění CK proti úpadku, komplexní pojištění (viz Všeob. podmínky), podrobné informace, mapky tras.

Cena nezahrnuje: Dopravu na letiště do Prahy a zpět, nadváhu zavazadel, stravu kromě snídaní, místní veřejnou dopravu, vstupy do termálních lázní a další vstupy, plavbu po moři s pozorováním velryb a další neuvedené služby.

Kč - cena za osobu (2L pokoj)
číslo termincena Kč rezervuj
242111 04.10.-11.10.24 36200, -VYPRODÁNO


Kde nás najdete? Mikulášské náměstí 10, 326 00 Plzeň - E-mail: CK@Loudatour.cz
tel: +420 377 226 068 nebo +420 377 221 966 nebo 739 046 606; mobil +420 603 879 725

webhosting: hostitel: FORPSI TOPlist ověřeno: Valid HTML 4.01 Transitional
design: Jan Nágr programming: Čestmír Kašpar
© 1999-2017 CK Loudatour s.r.o